Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 luni.
4.97
5 stars: Exceptional
78 pareri

Carte, Slabeste fara sa numeri caloriile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6799 lei Lei
Brand
Doctor Cip
Out Of stock
Descriere
Cartea prezinta o metoda pentru pierderea in greutate, simplu de aplicat, foarte eficienta si sanatoasa, care, in plus, are multe alte beneficii.

Un mare avantaj al acestei metode este ca poate fi usor adoptata ca stil de viata, astfel incat greutatea optima se poate mentine pe timp nedefinit.

Este o metoda in care nu iti numeri caloriile, nu iti cantaresti mancarea, nu faci foamea! Dimpotriva, se recomanda sa mananci cantitati normale, pentru ca succesul metodei este cu atat mai mare cu cat nu trebuie sa lupti impotriva senzatiei de foame.

Este o metoda de alimentatie prin restrictie temporala, nu prin restrictie calorica.

In plus, vei afla si masuri complementare care cresc eficienta metodei.

Respectand recomandarile, nu numai ca vei slabi, dar te vei simti mai tonic, mai energic, cu mai mare pofta de viata, mai optimist, ti se va imbunatati memoria, capacitatea de concentrare, claritatea in gandire.

Pentru a urmari progresul, iti recomand sa faci urmatoarele investigatii: indicele HOMA, insulina pe nemancate si HbA1c (hemoglobina glicata), ecografia hepatica (pentru evolutia steatozei). Bineinteles, masoara-ti periodic greutatea si circumferinta taliei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura